loading loading

logo

روش های تكثير ماهي های زینتی

جمعه 9 فروردین 1398
 روش های تكثير ماهي های زینتی

نحوه ي تكثير در ماهيان متفاوت است و به دو صورت طبيعي و مصنوعي انجام مي گيرد .
تكثير طبيعي در آب هاي طبيعي ( درياها ، رودخانه و … ) و تكثير مصنوعي در كارگاه هاي تكثير و تحت شرايط خاص انجام مي گيرد .
تشرح يك نمونه ماهي نام گذاري قسمت هاي مختلف بدن ماهي است و ماهي با آبشش تنفس مي كند . و در آب زندگي مي كند .
هضم گوشت ماهي از ساير گوشت ها ساده تر و ميزان جذب پروتئين آن بيش از ۹۰ درصد است .

گوشت آبزيان از نظر موادي مانند كلسيم ، فسفر ، يد و ويتامين هاي محلول در چربي ( A-D-E-K ) غني است . 
از آبزيان در تغذيه ي دام ، طيور و صنايع ديگر مانند صابون سازي و داروسازي استفاده مي شود .
امروزه بسياري از آبزيان مانند ماهي ، صدف و مرجان در آكواريوم ها به عنوان آبزيان زينتي نگه داري مي شوند